Bruiloft reportage

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke en spannende tijd breekt voor jullie aan! Op zoek naar een leuke trouwlocatie, naar een prachtige jurk, een mooi pak en uiteraard ook naar een fotograaf! Graag leg ik jullie trouwdag op een ontspannen en spontane manier voor jullie vast.

Elke bruiloft is uniek en erg persoonlijk. De prijsofferte voor jullie bruiloft is afhankelijk van jullie wensen. Hebben jullie interesse in mij als fotograaf, neem dan contact met me op. Op basis van wat jullie graag vastgelegd willen hebben, zal ik een vrijblijvende prijsofferte voor jullie opmaken.

Wat is er leuker dan straks van jullie bruiloft te kunnen nagenieten door middel van een prachtig trouwalbum. Dit verzorg ik ook met veel liefde en plezier!

Willen jullie een foto of meerdere foto’s op een leuke, originele manier een plaatsje geven in jullie huis? Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden!


Voorwaarden

Loving Memories heeft het recht de door haar gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals website, social media en ander promotiemateriaal. Graag aangeven als u dit niet wenst.

Gebruik van de foto’s gemaakt door Loving Memories op social media of andere media is enkel toegestaan met naamsvermelding.

Het is niet toegestaan foto’s te bewerken.

Prijswijzigingen voorbehouden

Bij annulering binnen 48 uur voor de reportage worden de kosten van de reportage in rekening gebracht.